Total Pro Nekretnine logo

O nama - Agencija za nekretnine u Sarajevu

Trebate sigurnog partnera u poslovanju s nekretninama koji će za vas uvijek imati vremena i znanja, nekoga kojem možete vjerovati i s kojim ćete sve svoje želje s lakoćom ostvariti? Čuli ste da smo mi upravo takvi i (s pravom!) ste ‘pokucali’ na naša vrata.
Dobrodošli u uspješnu dimenziju poslovanja s nekretninama koja će vas dovesti do željenih rezultata.
 

Razmišljate o kupovini ili prodaji?

Sve što vam je potrebno je iskusna Agencija za nekretnine, mi smo ekipa koja će olakšati proces i napraviti sve mnogo ugodnijim iskustvom.

Naša Agencija  vlasnicima nekretnina teži biti čvrsti oslonac tokom cijelog procesa prodaje, s njima gradi odnose povjerenja te nastoji osigurati maksimalni nivo kvalitete sljedećih usluga:

  • Procjena tržišne vrijednosti nekretnine
  • Provjera dokumentacije i puna pravna podrška
  • Profesionalno fotografiranje interijera i eksterijera
  • Marketinške aktivnosti
  • Profesionalna prezentacija nekretnine potencijalnim kupcima
  • Pregovori i stručna savjetovanja

Poklonite nam povjerenje, javite se i uvjerite u našu stručnost i ljubaznost, a mi ćemo biti Vaša pomoć i podrška u kompletnom postupku kupoprodaje ili postupku najma/zakupa.

Naša agencija ima dva licencirana agenta za obavljanje poslova posredovanja u prometu nekretninama i upisana u Registar posrednika Federalnog ministarstva trgovine pod registarskim brojem: 20/2022.

Dodatna garancija za sigurnost našeg poslovanja je i polisa osiguranja od odgovornosti za štetu nastalu iz djelatnosti na iznos od 150.000,00 KM.

Agencija za nekretnine

Ko smo mi

NAŠ CILJ JE OLAKŠATI ODABIR NEKRETNINE ZA SVE NAŠE KLIJENTE

To radimo stvaranjem jednostavnijeg i učinkovitijeg tržišta nekretnina. Ostali smo u srcima svih naših klijenata i prvi smo izbor u njihovim narednim potragama za nekretninom.

Odgovornost

Bilo da tražite porodični dom u centru grada, želite biti okruženi lišćem ili ste za neka veća ulaganja, možete se prepustiti našem dugogodišnjem iskustvu i vjerovati da ćemo naći pravo rješenje za Vas.

Naša predanost poštenom radu, integritetu i cilj da je klijentov interes na prvom mjestu je ono čime se vodimo godinama.

agencija za nekretnine
Naša vizija

Naša vizija je da budemo najbolji agenti za nekretnine za koje ćete se odlučiti u području u kojem djelujemo. Nismo postavili temelje da budemo najveći, samo najbolji, a kako bi to postigli svakodnevno smo u potrazi za najboljim nekretninama uz veliki trud ka zadovoljstvu naših klijenata.

Naša misija

Posvećeni smo postizanju naše vizije stvaranjem energičnog, pozitivnog radnog okruženja vođenog rezultatima, usmjerenog na ulaganje i razvoj dugoročnih odnosa. Svoj uspjeh mjerimo rezultatima koje isporučujemo klijentima.

Naša etika izgrađena je na našoj predanosti pružanju vrhunske usluge klijentima, kombinujući poduzetnički duh i uslugu po mjeri brzorastuće organizacije.

Opći uslovi poslovanja TOTAL PRO NEKRETNINE

Prodatih nekretnina
0 +
Zadovoljnih klijenata
0 +
Izdatih nekretnina
0 +
Objavljenih nekretnina
0 +

Uporedite